2 Bunde :
5 æggehvider
350 g sukker
200 g peanuts grovhakket
150 g 60 % chokolade hanket
1 ts salt
+ 40 g peanuts til drys på bunden inden bagning
Pisk hvider stive og tilsæt sukker og vend resten i , fordel dejen på bagepapir i 2 runde forme og bag ved 180 g i 30-40 min.
Iscreme :
450 g chokolade
5 æggeblommer
4 spsk sukker
5 dl fløde piskes til skum ( 7 dl i det hele skal man bruge )
2 dl fløde varmes og smelt chokoladen deri i en gryde
Pisk fløde
Pisk blommer med sukker
Smelt chokoladen i fløde ved mellem varme
Vend det hele sammen til en blank masse.
Køl bunde af og beklæd springform med kageplast og hæld chokolademassen over og imellem de to bunde og på frost med den. ( den kan serveres helt optøet som kage )
Ved servering hakkes lions eller snickersbar og ligges på
