Bund :
200 g knust digestive
50 g smeltet smør
– bland de to ting sammen og pres i en bund.
Til denne kage har jeg brugt en justerbar kagering- den skal beklædes med klageplast på siden og stilles på serveringsfad

Sæt bund på køl
RisAlamande fyldet :
Risengrød lavet på 200 g ris som er helt kølet af
1/4 l fløde piskes til skum
150 g hakket mandler
3 husblads ligges i vand og smeltes
2 spsk sukker
1 spsk vaniliepasta
150 g naturel ost
Pisk fløden og til sidst vender du ost, sukker, vanilie med og lige pisker det jævn. Tilføj den smeltede husblads og til sidst vender du risengrøden og mandler i.
Lig det ovenpå bunden og pres det lidt sammen.

På køl med kagen.
Mandelcrunch :
150 g mandler
2 spsk sukker
25 g smør
Smelt sukker på en pande og vend smør i og mandler . Rør det godt rundt og når mandler er kørt godt rundt så over på bagepapir og lad det køle ned og hak det lidt groft .
Lig det ovenpå kagen.


Jeg servere en varm kirsebærsovs til idag mortensaften, men ku godt have fundet på at lave en sovs på skovbær men idag blev det kirsebærsovsen der vandt