Kategorier
Aftensmad

Græskarsuppe

1 hokaidogræskar i tern og med skræl

5 gulerødder i skiver

1 porre i skiver

1 løg i tern

2 hakket hvidløg

Olie til stegning

1 liter hønsefond

2 dl fløde ( jeg bruger 18 %)

2 ts ingefær

1 ts chiliflager

Svits alle grøntsager , det skal ikke have farve men svitses godt igennem, tilføj krydderier og varm det med og så fond på. Lad det småsimre i en time og så blendes det hele med en stavblender og fløde tilføjes og det skal smages til med salt og peber og mere chili måske 🙂

Jeg kan ikke lide supper uden knas – så jeg har stegt lidt kylling vi havde af rester på en pande, sprødstegt parmaskinke i ovn og ellers bare græskarkerner, forårsløg og peberfrugt . Men brug hvad du syntes høre til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *