
1/2 blomkål ( plukket i buketter )
3 spsk hvedemel
2 spsk majsmel
1 ts salt
1 spsk paprika
1 ts chilipulver ( flager )
1 ts ingefær
1 ts hvidløgsgranulat
Vand
1 spsk soya
Olie til stegning

———————————————
Saucen:
1/2 citron
2 spsk eddike
2 spsk soya
1/2 da hakket tomat
1 ts ingefær
1 ts hvidløgsgranulat
1 spsk chilisauce
1 rød peber
2 forårsløg
2 dl vand
Olie til stegning

Pluk blomkål i buketter og varm det 3 min i microovn- bland den blanding der står øverst , vand skal tilsættes til det er flydende men dog tykt så det kan sidde fast på blomkålen.
Steg blomkål i olie vend det på alle sidder og op i en si med det.

Tilsæt olie på pande og svits løg og peberfrugt ved mellem varme så det blir blødt og tilføj alt det der står under sauce og lad det simre lidt inden blomkålen kommes i – lad det simre så saucen sådan blir cremet omkring det.


Server det med lidt ris , og frisk chili! Min er uden for jeg kan ikke klare frisk chili 🙂
