Giver 2-3 stk


20 g gær
1 ts sukker
2,5 dl lunken vand
2 ts salt
4 spsk olivenolie
150 g manitoba fuldkornsmel
200-250 g hvedemel
Gær opløses i vand og sukker , tilføj olie og fuldkornsmelet – jeg røre mit på maskine og jeg røre det lige lidt kun med de ting. Så tilføjes halvdelen af hvedemelet og saltet og igen ælt godt . Min dej skal være blød nu den sættes til hævning for den vil suge lidt væske med den grove mel i sig .
Lad den stå og hvile 1-2 timer .
Tilføj mel så den er blød og smidig men du kan rulle pizza bunde ud.
Jeg ligger dem på bagepapir ( jeg bager mine på pizzasten, på bagepapir indtil den kan
trækkes af og resten på direkte bagesten.
Pizzasovs :
1 ds hakket tomat ( se billedet den bruger jeg )
2 ts hvidløgsgranulat ( eller brug 1 fed hvidløg )
1 spsk oregano
1 spsk basilikum
Det koges ind til den konsistens du ønsker pizzasovs ( tager max 20 min det her )

Fyld det fyld på du kan lide
Men de her pizzaer er lavet på nærmest rester fra ugens mad , der er oksemørbrad , seranoskinke , peberfrugt , cocktailpølser , peperoni , ost og løg !


Jeg kan godt lide og få mozzarella ost på og frisk basilikum så det er der på min 🙂
