Kategorier
Bagværk Lækkerier

Brombærkager med marengs

• 100 g marcipan

• 70 g smør

• 30 g sukker

• 2 æg

• 25 g hvedemel

Pisk revet marcipan og smør og sukker sammen og tilsæt æg og mel

Smør en muffinsform og fordel dejen i 6 huller

Bages ved 175 g varmluft i 12-15 min

Vend dem ud når de er kolde

Smelt ruby chokolade og dyp kagerne deri så bund og sider blir dækket

Brombærfyld:

Enten kog selv brombær med lidt væde og vanilie eller tag brombærsyltetøj og smør på kagen

Stil et frisk brombær op og sprøjt marengs udenom

Marengs :

1,5 æggehvide

75 g sukker

Pisk hviden luftig og pisk sukker ind i til en stiv marengs.

Fyld i sprøjtepose og sprøjt på kagen og brænd den kort med brænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *