
200 g god chokolade
100 g hasselnødder
80 g smør
2,5 dl fløde
Lidt salt
Rist nødder i ovn på 180 g i ca 10 min – skallen krakelere. Hæld dem i et viskestykke og gnub skallen af . Hæld dem i foodprocessor og Blend . Jeg blender til de er fine blendet så der stadig er lidt crunch i nutellaen – hæld nødder i en skål og alt din chokolade som der hakket – rør det rundt for de varme nødder smelter det .
Kog fløden , kun sådan så den lige bobler og hæld den over nøddechokoladeblandingen og rør det godt så det blir helt fint og du tilsætter smøret ( jeg skar mit i tern ) og vend det rundt indtil det hele er smeltet sammen og tilsæt lidt salt og vend med rundt .

Hæld det på glas og opbevar det på køl. Tag det ud et par timer før servering

Jeg kan rigtig godt lide det lavet på 90 % chokolade men det kan familien ikke – så derfor laver jeg sådan en middeludgave, men brug den chokolade du kan lide