
300-400 g store rejer
1 stk skalotteløg, Fint hakket
1,5 dl olivenolie
1 håndfuld persille Groft hakket
1/2 stk rød eller grøn chili, Fint hakket
1-2 stk tomater, Groft hakkede.m
6 fed hvidløg hakket
Saften fra 1/2 citron
1 tsk paprika
1 tsk salt
Peber efter smag
Rejer har jeg lagt i marinade med 1/2 dl olie med 2 hvidløg ( det er ingredienser udover listen ovenover ) de har lagt hele dagen på køl i marinade
Varm olien op og svits løg, hvidløg, paprika og chili deri , rør godt så det ikke brankes . Tilføj tomaterne og lad dem simre ved lavere blus i ca 10 min. Tilsæt rejer med olien og vend det godt rundt og tilføj citronsaften og lad det lige få fuld blus i 3 min.
Vend persille i og serveres med brød til