Kategorier
Aftensmad

Rejer i olie

300-400 g store rejer

1 stk skalotteløg, Fint hakket

1,5 dl olivenolie

1 håndfuld persille Groft hakket

1/2 stk rød eller grøn chili, Fint hakket

1-2 stk tomater, Groft hakkede.m

6 fed hvidløg hakket

Saften fra 1/2 citron

1 tsk paprika

1 tsk salt

Peber efter smag

Rejer har jeg lagt i marinade med 1/2 dl olie med 2 hvidløg ( det er ingredienser udover listen ovenover ) de har lagt hele dagen på køl i marinade

Varm olien op og svits løg, hvidløg, paprika og chili deri , rør godt så det ikke brankes . Tilføj tomaterne og lad dem simre ved lavere blus i ca 10 min. Tilsæt rejer med olien og vend det godt rundt og tilføj citronsaften og lad det lige få fuld blus i 3 min.

Vend persille i og serveres med brød til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *