
- 90 gram sukker
- 125 gram blødt smør
- 2 æg
- 200 gram hvedemel
- 1 teskefuld bagepulver
- 1 teskefuld vaniljesukker
- 1,5 deciliter mælk
Pisk sukker og smør og derefter sammen med æg og tilføj resten. Beklæd form med bagepapir og bag ved 180 g varmluft i 17 min
Jeg smurte rabarber på
6 rabarber kogt med 1/2 dl vand og 1 spsk sukker . Og most det
Smør det forsigt på kagen og derefter marengs ovenpå
Til marengs:
- 125 gram sukker
- 3 æggehvider
Pisk hvider med 1 spsk sukker luftigt og tilføj derefter løbende det sidste sukker.
Smør det på kagen efter den har bagt de 17 min , sæt den i ovnen igen og bag 10 min. Jeg skruede ned for varmen til 150 efter 5 min. For marengs skal ikke blive meget mørk.