
• 20 g gær
• 3,5 dl vand lillefingervarmt
• 1 tsk. salt
• 1 tsk. sukker
• 500 g hvedemel
Fyld :
• 1 stort løg
• 4 fed hvidløg
• Olie til stegning
• 500 g hakket lam
• 1 tsk. spidskommen
• 1 tsk. stødt koriander
• 1-3 tsk. chilipulver
• 1 tsk. sukker
• 2 spsk. tomatpuré
• 1,5 dl vand
• ¼ bdt. koriander
• ¼ bdt. bredbladet persille
• Salt, peber
1 rødløg i skiver til at ligge under kødet
Lav dejen, jeg gjorde det på en køkkenmaskine så den blev æltet godt. Lad den stå og hvile i 1 1/2 time
Farsen laves ved du steger finthakket løg og hvidløg og kød, tilsæt de tørre krydderier og lad det lige få varmen så smagen kommer frem og tilsæt så tomatpure og vand
Del din dej i 4 portioner og rul den ud i ovale størrelser, lig dit fyld på
De skal stå lige 10 min med det på inden bagning
Bages i 15 min ved 220 g varmluft ! Max to på en bageplade af gangen
Vores blev serveres med tzaziki og salat