Kategorier
Aftensmad

Tyrkisk brød med lam

• 20 g gær

• 3,5 dl vand lillefingervarmt

• 1 tsk. salt

• 1 tsk. sukker

• 500 g hvedemel

Fyld :

• 1 stort løg

• 4 fed hvidløg

• Olie til stegning

• 500 g hakket lam

• 1 tsk. spidskommen

• 1 tsk. stødt koriander

• 1-3 tsk. chilipulver

• 1 tsk. sukker

• 2 spsk. tomatpuré

• 1,5 dl vand

• ¼ bdt. koriander

• ¼ bdt. bredbladet persille

• Salt, peber

1 rødløg i skiver til at ligge under kødet

Lav dejen, jeg gjorde det på en køkkenmaskine så den blev æltet godt. Lad den stå og hvile i 1 1/2 time

Farsen laves ved du steger finthakket løg og hvidløg og kød, tilsæt de tørre krydderier og lad det lige få varmen så smagen kommer frem og tilsæt så tomatpure og vand

Del din dej i 4 portioner og rul den ud i ovale størrelser, lig dit fyld på

De skal stå lige 10 min med det på inden bagning

Bages i 15 min ved 220 g varmluft ! Max to på en bageplade af gangen

Vores blev serveres med tzaziki og salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *