Til 4 personer :
1 kg Kylling ( jeg købte en kasse med lår og bryst )
Safran
1/2 ts kanel
1/2 ts spidskommen
1/2 ts koriander
1/4 ts muskatnød
1/2 ts gurkemeje
1/4 ts kardemomme
1 knivspids tørret chili
1 liter kyllingefond
2 løg i halve ringe
2 hvidløg finthakket
Olie
6 tomater ( eller brug 2 ds hakket tomat )
1 lille tomatpure
Hakket macadamian nødder eller peanuts
Løg og hvidløg svitses i olien sammen med alle krydderierne så de blir varmet op og kylling kommes ved og steges på alle sider.
Hæld al væden plus tomater og safran på og lad det koge 1 time ved svag varme
Lige inden servering hældes retten i et fad og i en varm ovn ( 220 g ) i 20 min
Og hæld nødder og lidt forårsløg på
Vi fik brune ris til.
Jeg kogte dem i vand tilsat kyllingefond og safran



