Kategorier
Aftensmad

Persisk kylling

Til 4 personer :

1 kg Kylling ( jeg købte en kasse med lår og bryst )

Safran

1/2 ts kanel

1/2 ts spidskommen

1/2 ts koriander

1/4 ts muskatnød

1/2 ts gurkemeje

1/4 ts kardemomme

1 knivspids tørret chili

1 liter kyllingefond

2 løg i halve ringe

2 hvidløg finthakket

Olie

6 tomater ( eller brug 2 ds hakket tomat )

1 lille tomatpure

Hakket macadamian nødder eller peanuts

Løg og hvidløg svitses i olien sammen med alle krydderierne så de blir varmet op og kylling kommes ved og steges på alle sider.

Hæld al væden plus tomater og safran på og lad det koge 1 time ved svag varme

Lige inden servering hældes retten i et fad og i en varm ovn ( 220 g ) i 20 min

Og hæld nødder og lidt forårsløg på

Vi fik brune ris til.

Jeg kogte dem i vand tilsat kyllingefond og safran

Vi fik en salat til med citron på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *