Kategorier
Bagværk

Kartoffelflute

15 g gær

2 dl lunken vand

2 dl youghurt naturel

1 spsk salt

1 ts sukker

200 g kogte moste kartofler

150 g sigtemel

500 g hvedemel ( der skal nok mere mel til det kommer meget an på hvor “våde” kartoflerne er )

Gær , sukker og væske røres sammen og så skal alle de andre ting æltes i. Jeg æltede dejen 10 min på røremaskine , og dejen var sådan lidt klistret. Men satte den til hævning i 1 time

Ælt den godt og tilføj mere mel, den vil være lidt klistret dejen pga kartoflerne men du skal bare kunne forme to flute af dejen, pensl dem med æg

Jeg beklæder min brødform og når de er så bagte jeg kan tage bagepapiret af gør jeg det og bager videre

De skal bage ved 200 g varmluft i ca 20 min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *