Kategorier
Aftensmad

Svinekæber i tomat (2 personer)

4 svinekæber ( skal afpudses )

2 løg

3 hvidløg

1 ds hakket tomat

1 dusk frisk timian

Salt og peber

4 gulerødder skæres i lidt store skiver

3 hele forårsløg

4 hele champignon skåret i halve

1 l grøntsagsfond

Løg og hvidløg svitses og kæber ligges ved og skal have stegeskorpe. Hæld tomat og fond ved og og lad det småsimre i 4 timer under låg , lig grøntsager ved – gulerødder kan man godt vente lidt med da de gerne skal have bid når det serveres. Sovsen skal være kogt godt ind.

Serveres med stegt spidskål – med lidt citron og salt på

Den her ret giver sådan lidt sommerlig stemning fremfor den lidt tungere udgave med øl( som også smager mega lækkert ) men er mere vinterspise i min madkalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *