Kategorier
Ikke-kategoriseret

Fladbrød med krydderi

250 g mel

3 g tørgær

1 ts salt

1/2 ts sukker

2 dl lunken vand

Det skal røres sammen først med en gaffel og så æltes i hånden på et bord smurt ( jeg havde smurt mit bord med avokadoolie )

Og skålen blir også smurt med det så ligges dejbolle deri og hæver 1 time .

Krydderi :

1 løg finthakket

1 hvidløg finthakkes

Lidt persille

Og spidskommen – jeg kan godt lide det så jeg brugte 1 ts

Olivenolie 1 spsk

Og det vendes sammen

Ælt dejen igen og lav 4 boller der rulles meget tyndt ud og smør den krydderolie på – og så rul den sammen som skulle det være en snegl og rul den med kagerulle fladt ud

Steges på pande indtil den har rette farve og blir sprød udenpå

Brug dem som ellers naanbrød til tzaziki eller til dyppelse af sovsemad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *